17.000 flessen champagne op Wimbledon 2008

Proost! 

Sinds de eerste editie in 1877 is Wimbledon uitgegroeid tot een event van formaat. Om alles in goede banen te leiden, huurt de organisatie een leger aan personeel in: zo worden er 290 ballen jongens en meisjes ingezet, 1600 mensen voor de horeca en catering, 75 schoonmakers, 150 suppoosten, 13 fysiotherapeuten, 480 beveiligingsjongens, 112 toiletjuffrouwen en -mannen. En wat te denken van 17.000 flessen champagne, 28.000 kilo aardbeien – iedere ochtend vers aangevoerd uit Kent, 12.000 kilo zalm en 100.000 glazen bier die er doorheen gaan. Over de slagroom die je traditiegetrouw bij de aardbeien eet, rept men niet. Trouwens, de zomerkoninkjes behoor je weg te spoelen met een flute bubbels!

Wil jij dit jaar bij de finale aanwezig zijn? Voor een schamele 6 mille zit je riant, inclusief overnachtingen in het Ritz hotel  of Mayfair hotel. Want…

 

Voor een top ervaring kan je op donderdag 3 juli en vrijdag 4 juli naar de halve finale dames of heren of naar het hoogtepunt van Wimbledon: de finale dames op zaterdag 5 juli of de finale heren op zondag 6 juli. 

Wel even met de creditcard wapperen of je spaarrekening plunderen:  de prijs voor de halve finale is € 4.223,-, € 4.452,- of € 5.139,-, afhankelijk van het gekozen hotel. Prijzen voor de finale wedstrijden zijn € 5.092,-, € 5.280,- en bij verblijf in het 5-sterren Ritz of Mayfair hotel € 5.932,-. Inclusief geserveerde zitplaatsen in het Centre Court, drie overnachtingen, twee dagen full hospitality in de luxe Gatsby Club met onbeperkt champagne en aardbeien, uitgebreide lunch inclusief wijn en likeuren, afternoon tea, terras met airco, tv en alle overige drank.

Meer info bij Keith Prowse Entertainment Travel!

Lees ook:Koken in de kelder van het Ritzhotel in Parijs
Lees ook:Uitbuiken na een copieuze Kerst?
Lees ook:Wellness en trancedance in Jordaniƫ
Lees ook:Boos na een Martinar vlucht CuraƧao en Fortaleza…
Lees ook:Koninklijke grandeur in Portugal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.