Wellness en trancedance in Jordanië

  

In de Wadi Rum woestijn van Jordanië wordt dit jaar voor de zesde keer het DISTANT HEAT festival georganiseerd. Een magische setting voor dit dancefestival!Sfeervol festival

Wellness-Travel organiseert een 8-daagse SILVER én GOLD-reis rondom dit festival waarin je onder andere één van de zeven wereldwonderen, het fameuze Petra, bezoekt.

Deze bijzondere reis,- gevlogen wordt met Royal Jordanian-  zal plaatsvinden van maandag 28 juli tot en met  4 augustus 2008, met als hoogtepunt het Distant Heat festival in de Wadi Rum woestijn op donderdag 31 juli! Dansen tot je niet meer kan! Wereldwondertje Petra

Voor deze trip kun je een keuze maken uit een GOLD en SILVER pakket, de verschillen zijn te vinden in sterren, luxe en VIP-behandelingen. Je gaat zelfs partyen in de Royal Yacht Club aan de Rode Zee! En duiken en snorkelen en….

 

 

Het programma is echt helemaal toppie:

Na aankomst  begin je  met een eventueel door Wellness-Travel geboekte wellness behandeling. Zalig toch.

 

De volgende dag verkwikt op naar een van de zeven wereldwonderen; de roze stad Petra! Aan het einde van de middag brengt de chauffeur je naar het hotel in Petra.

Swingen en zingen

Dag 4 is het het Distant Heat festival! Na een 2 uur durende jeep safari door de Wadi Rum woestijn check je in in het hotel bij de Rode Zee. Aan het begin van de avond ga je naar het spektakel in de woestijn; Distant Heat 2008! Dansen tot de zon ondergaat én weer opkomt.

 

Daarna  hele dag  tijd om bij te slapen en te relaxen. Maar, slaap niet te lang want die avond wordt er een tweede feestje gehouden in de Royal Yacht Club.

De dag erop een ontspannen boottocht, die bestaat uit duiken, snorkelen, zonnebaden en een heerlijke barbecue en sandwich lunch, op de Rode Zee gepland.

 

Dagje ontspannen, uitrusten en bijkomen van al het gefeest… Lekker relaxen en  genieten van de faciliteiten van je  hotel.

 

Dag 8 -Na het ontbijtbuffet op  naar de kleine luchthaven van Aqaba  waarna je  na een tussenstop in Amman weer doorvliegt naar Amsterdam.

Voor deze trip kun je een keuze maken uit een GOLD en SILVER pakket, de verschillen zijn te vinden in sterren, luxe en VIP-behandelingen.

Klik hier voor meer informatie.

 

Lees ook:El Gouna: het St. Tropez van Egypte
Lees ook:Neusje van de zalm van Egyptische resorts als nieuwste VIP bestemming
Lees ook:Sophisticated treinen vanuit Zambia en Zimbabwe
Lees ook:Sintra, fotogeniek sprookjesstadje in Portugal
Lees ook:De snoepwinkel voor de rijken: de Miljonair Fair!

Eén reactie op “Wellness en trancedance in Jordanië

  1. Tailuerie

    True words, some authentic words dude. Made my day!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.