Luxe zwijmeladresjes voor honeymooners en tortelduifjes

Ken jij Eliza was here…?

Bij die naam moet ik altijd denken aan een sjieke dame die in een kek cabriootje (Hermessjaaltje om de haren geknoopt, lippen met Chanelrood gestift) hotels en landhuizen in Europa afstroopt, op zoek naar pareltjes, ze vindt en opneemt in haar pakket. Laat mij maar fantaseren…

Het is gewoon een internetreisorganisatie, die leuke adressen heeft, trouwens ook voor Golfers & Singles. Ik kreeg een persbericht in mijn mailboxje , ditmaal met leuk nieuws voor setjes en honeymooners! Lees maar…

 

Superromantische accommodaties bij reisorganisatie Eliza was here

Internet touroperator Eliza was here heeft uit haar vakantieaccommodaties vijf bijzondere overnachtingsadressen geselecteerd die vanwege hun ambiance, sfeer en kleinschaligheid zeer geschikt zijn voor pas getrouwden of romantische stelletjes. Het zijn landhuizen op de zonbestemmingen Corfu, Sicilië en Gozo, luxe villa's op Kreta en vakantiehuizen in de vorm van slakkenhuisjes in Andalusië.

‘We worden met enige regelmaat gevraagd welke van onze 150 accommodaties rond het Middellandse Zee gebied geschikt zijn voor huwelijksreizen. Niet iedereen kan of wil een wedding planner of een in huwelijksreizen gespecialiseerde reisorganisatie inschakelen.Speciaal voor deze groep hebben wij uit ons aanbod betaalbare en superromantische bestemmingen geselecteerd,'aldus Eliza was here.  De vijf vakantieadressen die het predikaat ‘romantisch' kregen, zijn hier te bekijken.

 

Locaties

Op het Griekse eiland Corfu ligt de Pelecas Country Club in een oase van rust, de kamers zijn ingericht met antiek meubilair, zwembad, tennisbaan en een van de beste golfbanen van heel Griekenland. Of gaat de voorkeur uit naar een rustiek farmhouse, dan is een van de prachtig gerestaureerde huizen op Gozo met eigen zwembad een optie. Dat Kreta niet louter een massabestemming is, bewijzen de luxe Ellotis Villas in het plaats Vamos in Noordwest Kreta: je eigen villa met prachtige tuin en prive zwembad ver weg van het massatoerisme.

Gastheerschap is vader Steffano en zoon Phillippe op het lijf geschreven: zij zwaaien de scepter over het Vecchia Masseria, een tweehonderd jaar oud landhuis in het zuiden van Sicilië met ondermeer zwembad en jacuzzi. En voor een heel bijzondere accommodatie is hotel Los Caracoles in het Spaanse Andalusië de plek: een hotel dat bestaat uit een vijftal bungalows in de vorm van slakkenhuisjes. Het Gaudi-achtige complex is schitterend gelegen, de bungalows zijn voorzien van tv, terras en bijzondere inrichting. Daarnaast vind je er een zwembad.

Gastenboek ervaringen lezen van gasten die eerder in deze accommodaties verbleven.

 

Persoonlijke ontvangst

Eliza was here biedt geen hotelkamerfabrieken aan maar alleen kleinschalige accommodaties die door individuele eigenaren gerund worden. Indien klanten op het boekingsformulier aangeven dat het om een huwelijksreis of romantische vakantie gaat, dan wordt dit doorgespeeld aan de eigenaar. Een ander voordeel is dat de geselecteerde bestemmingen gunstig geprijsd zijn. Voor een huwelijksreis in één van bovengenoemde accommodaties moet men voor een week voor twee personen uitgaan van ongeveer € 750,- per persoon, inclusief vlucht en auto.

Op de website foto's en beschrijvingen van alle aangeboden  accommodaties. Tevens de prijzen en beschikbaarheid en lekker direct online boeken. De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief verblijf, vlucht, autohuur en veelal inclusief ontbijt. De touroperator is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Geschillencommissie Reizen (SGR), het Calamiteitenfonds en de Thuiswinkel Waarborg, een keurmerk voor betrouwbaar online winkelen.

Trouwens, vakanties van Eliza was here worden niet via reisbureaus verkocht.

 

Lees ook:Uitbuiken na een copieuze Kerst?
Lees ook:Globetrotters afl. 6 met een Thailand adept
Lees ook:Nieuw luxe reisconcept met als trefwoord Quality Time
Lees ook:Voorproeven van exclusieve snoepreisjes naar Tobago, Zuid Afrika, Bali en China
Lees ook:17.000 flessen champagne op Wimbledon 2008

5 reacties op “Luxe zwijmeladresjes voor honeymooners en tortelduifjes

  1. michelle

    Kent iemand misschien ook andere bedrijven zoals Eliza was here?Wij willen graag met het gezin (6 volw en een baby) in december een weekje weg naar de Canarische eilanden.
    Graag inclusief vlucht, apart wordt het nl erg duur.
    Kan iemand mij helpen?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Anja Bos

    Beste Michelle,

    Niet verder zoeken. Ga gewoon naar een reisbureau! Wij hebben 17 medewerkers in dienst met allemaal gemiddeld 10 jaar ervaring. Dat is dus 170 jaar reiservering. Wij kennen dus alle leuke plekjes, ook de kleinschalige adresjes op de Canarische Eilanden! BEl 0343-575043

      /   Beantwoorden  / 
  3. Bob Schaap

    Beste Michelle,

    Ik heb een leuke tip voor je! Ik heb zelf een onwijs leuke vakantie gehad, wij zijn gaan kamperen. Er zijn ontzettend veel camping sites, maar ik heb geboekt bij Charm & Quality en was daar zeer tevreden over.

    Groetjes Bob

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.