Koninklijke grandeur in Portugal

Je kunt er bij wijze van spreken de verflucht nog ruiken, want dit luxueuze oord is pas een paar maanden geleden geopend. Het voormalig 'stulpje' van de ooit verbannen laatste en inmiddels overleden Italiaanse koning Umberto.

Villa Italia is dankzij de smaakvolle hand van Portugal's beste architect en met de visie van decorateurs en interieurstylisten getransformeerd tot een schitterend en luxueus vijfsterren hotel. Inclusief Spa. Met name de ruimbemeten suites zijn niet bepaald verkeerd om een paar dagen te logeren. Zit er normaliter in de minibar van hotels een sneu aanbod flesjes en blikjes, zo niet bij Grande Real Villa Italia! De top is hier goed genoeg met uitsluitend A-merken drank en champagne. En heel aangenaam, knabbels en meer lekkers van het gerenommeerde Parijse delicatessenhuis Fauchon zijn in overvloed standaard in je hotelsuite aanwezig.

Villa Italia ligt fraai aan de kust, in Cascais om precies te zijn. Stel, je wilt een weekendje naar Lissabon, dan is dit een verrukkelijk logeeradres!

Twee foto's brengen je in the mood…

Dineren in stijl

Lees ook:Vacance en France, lekker zorgeloos aan zee!
Lees ook:Wellness op z’n best in Oostenrijk
Lees ook:Globetrotter Rocq-E Harrell- van Big, Black andBeautiful – wil kleintje luxe…
Lees ook:Amstel Hotel in top 100 World Best Hotels 2007
Lees ook:De duurste hotelkamer van Europa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.