Voorproeven van exclusieve snoepreisjes naar Tobago, Zuid Afrika, Bali en China

Top kokIk schreef al eerder over de bijzondere culinaire reizen naar bijzondere bestemmingen van Talisman Reizen die voor 2008 op de planning staan. Jij en de andere reizigers(select groepje hoor)  gaan met een top chef kok en route. Wel te toppers van ons kikkerlandje:  Toine Hermsen, Erik van Loo, Jeremy Vermolen, Robert Kranenborg, Ron Blaauw om wat namen te noemen.

Die reizen zijn een leuke mix van cultuur, culinair, lekkerbekken en genieten in optima forma en je slaapt ook nog eens in geweldige luxe hotels en resorts. Op Bali, Tobago of  in China of Peru.Balinese sate

Als je interesse hebt in zo'n reis kun je NU al je smaakpapillen laten kietelen. In het betreffende restaurant waar die sterren chef kok werkzaam is. Tijdens speciale reislunches met een snufje gastronomie en een scheutje reisinfo. Want….

Inmiddels hebben de chefs de bestemmingen voorgeproefd en weten ze precies met welke gerechten, hapjes en drankjes ze de reizigers willen laten kennismaken. Bovendien hebben ze de beste geheime plekjes ontdekt: eet-stalletjes langs de weg, eenvoudige eethuizen maar ook luxe restaurants. Het eten is dus niet alleen voortreffelijk maar men snoept ook nog eens van zijn waardevolle persoonlijke culinaire tips. Aangezien de groep heel klein is, is een nauw contact met de chef gegarandeerd.

Een smakelijk voorproefje van deze unieke culinaire ontdekkingsreizen is nu al in ons eigen land mogelijk, tijdens een aantal exclusieve reislunches die Talisman samen met de chefs organiseert.

Uniek en exclusief

Het eenmalige door de Top Chef bereidde gastronomische verrassingsmenu inclusief bijpassend wijnarrangement kost 80 euro. Dit menu licht een tipje van de sluier op van welk culinair genot verwacht kan worden tijdens de reis. Bovendien vertelt een van de Talisman bestemmingsdeskundigen wat gedurende die specifieke reis allemaal beleefd gaat worden.  

 

Eerste lunchschema

5 april, Restaurant Parkheuvel met Erik van Loo over Maleisië en Bali

5 april , Restaurant Den Dieje met Jeremy Vermolen over Trinidad & Tobago

12 april , Restaurant Halvemaan met John Halvemaan over China

20 september, Restaurant The Dylan met Dennis Kuipers over Zuid-Afrika

Je inschrijven voor een van deze lunches is mogelijk: mail naar [email protected] onder vermelding van de chefs naam, datum, aantal personen en je naam, adres en woonplaats. Wees er snel bij want vol=vol. 

Op kijk nog even op hun website om in de stemming te komen!

 

Lees ook:Zeven culinaire ontdekkingsreizen met topkoks (Peru, China, Thailand, Zuid Afrika …)
Lees ook:Pop up Supperclub New York
Lees ook:Je zintuigen op rondreis langs El Bulli en Sevilla
Lees ook:Hoe nu naar Jamaica en Tobago…
Lees ook:Ohlala, gratis naar het tangoland van prinses Maxima een 1 april grap???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.