Je zintuigen op rondreis langs El Bulli en Sevilla

 

Je moet echt jaren van tevoren reserveren. Alleen de happy few kan er eten. Waar?? Bij  bij El Bulli, in Cala Montjoi. Want chefkok Ferran Adrià is een begrip, een culi vedette. Niet alleen in Spanje, maar wereldwijd is hij bekend als de man die schuimpjes en wolkjes serveert. De man kookt met stikstof.

Je kunt er van proeven, nippen van sherry, genieten van een flamenco. Dus als je gek bent van Sevilla en de hort op wilt een weekje…

Zalig zwembad

De reisorganisatie wereldskoken heeft leuke, nogl bijzondere culinaire reizen en biedt onder andere een arrangement met 6 dagen verblijf in een schitterende hacienda, waarvan Ferran Adria mede-egenaar is, met een huurauto rondcrossen want je gaat tijdens deze week allerlei sherry bodega's bezoeken en een menu degustacion met 10 gangen afwerken in 2 sterren restaurant Al Alqueria.

En dat alemaal in het hart van de flamenco cultuur!

Voor meer info, klik hier.

Lees ook:Uitbuiken na een copieuze Kerst?
Lees ook:Voorproeven van exclusieve snoepreisjes naar Tobago, Zuid Afrika, Bali en China
Lees ook:Koken in de kelder van het Ritzhotel in Parijs
Lees ook:Vorstelijk zitten op Schiphol
Lees ook:Pop up Supperclub New York

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.