Hoe nu naar Jamaica en Tobago…

Martinair in the air

Ik lees net op het Internet dat Martinair stopt met vliegen op een tweetal exotische bestemmingen. Of zou het een flauwe 1 aprilgrap zijn.

Martinair stopt vanaf 1 april 2008 met vluchten naar Jamaica en Trinidad & Tobago. Dit maakt deel uit van de reorganisatieplannen van Martinair.

De luchtvaartmaatschappij wil het routenetwerk wat verkleinen om zo de overige vluchten gestroomlijnder te laten verlopen.
Binnenkort komt er meer duidelijkheid over het voortbestaan van de vluchten naar Varadero (Cuba) en de Dominicaanse bestemmingen Punta Cana en Puerto Plata. Martinair wil de nadruk blijven leggen op het Caribisch Gebied, Suriname en Florida.

Jammer. Of maakt het je niks uit? Vlieg je toch al liever met een andere maatschappij die kant op.

Ik ben nieuwsgierig naar jouw reactie.

Bron bericht: ReisRevue

Lees ook:Boos na een Martinar vlucht CuraƧao en Fortaleza…
Lees ook:Vliegen in een suite in een jumbo
Lees ook:Globetrotters nr. 8 Hoofdredacteur bekent “Reizen verrijkt”
Lees ook:Shop shop, met dank aan KLM
Lees ook:Reistrends 2008

10 reacties op “Hoe nu naar Jamaica en Tobago…

  1. Fred

    Wellicht dat Arkefly dit gaat overnemen en anders zal het per lijndienst moeten met een overstap in Londen. Niet optimaal dus. Jammer van de bestemming, want deze werd goed verkocht.

      /   Beantwoorden  / 
  2. FiYah

    Arkefly vliegt al een tijdje op Jamaica en zal dat blijven doen hoop en denk ik. De comfort-klasse van Arke is een stuk beter dan Martinair, dus ik vloog er toch al mee. Alleen moet Arkefly de handdoek ook niet in de ring gaan gooien, want dan ben je – net als ik in 2001 en zoals Fred zegt – overgeleverd aan een overstap in Londen (destijds 3 uur wachttijd!). Voordeel was wel dat ik uiteindelijk met British Airways naar Jamaica vloog, daar kunnen Martinair en Arkefly nog wat van leren. Hoe dan ook: het is altijd jammer als vluchten a.g.v. reorganisatie wegvallen en zeker als het gaat om vluchten naar mijn tweede vaderland.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Ellen van Ree

    Als Jamaicea je tweede vaderland is Fiyah, kan ik me heel goed voorstellen dat je zo snel mogelijk ‘thuis’ wilt zijn.
    Dan is een rechtstreekse vlucht, zonder irritant lange overstaptijden, het meest ideaal.

      /   Beantwoorden  / 
  4. kevin

    De vlucht doort zowiezo al lang, als je dan ook nog moet overstappen/wachten neem je beter ineens een andere maatschappij

      /   Beantwoorden  / 
  5. Majella

    Ik ga deze zomer naar Jamaica voor het eerst, en toen we kregen laatst te horen dat we met arkefly moeten! en er gaan slechte verhalen over rond, zoals het slechste vliegmaatschappij van de nederlandse aarbodem, ik ga dus niet met een prettig gevoel het vliegtuig in .. wie spreekt van ervaring?…

      /   Beantwoorden  / 
  6. Moniek Prinsen

    arkefly is wel een hele goede reisorganisatie heb er zelf ervaring mee toen ik naar braziliĆ« vloog…

      /   Beantwoorden  / 
  7. Monique

    Majella, Arkefly is een goedereisorganisatie hoor… ben ermee naar de Dominicaanse Republiek gegaan… echt geen klachten!!!

      /   Beantwoorden  / 
  8. esther

    Wij zijn met arkefly op vakantie geweest. Heen en terugweg echt gigantische vertragingen die steeds vlak van tevoren weer werden aangegeven. Als je het op tijd weet blijf je lekker thuis wachtevn, wij hebben uren op het vliegveld moeten zitten. En vriendin die stewardess is had het al voorspeld. te weinig vliegtuigen en als er 1 uitvalt schuift de hele boel op…en ja hoor…service was drama en hadden comfort class genomen en dt zat niet eens in het vliegtuig!!!

      /   Beantwoorden  / 
  9. JR

    28 uur vertraging met Arke naar Egypte, en nog geen cent gezien!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.