De snoepwinkel voor de rijken: de Miljonair Fair!

Van 7 tot en met 10 december aanstaande is weer Het Event voor de rich and famous: de jaarlijkse Miljonair Fair. Het meest exclusieve societyevenement van Nederland.

Een jacht kopen of luxe lingerie uitzoeken, diamanten aaien, champagne nippen, peperdure kunst aanschouwen, real estate in Dubai overwegen en natuurlijk celebs en VIP's spotten. Zien en gezien worden, dat doet iedereen daar op deze jaarlijkse beurs, ook ditmaal weer in de Amsterdamse RAI.

Uiteraard trippel ik daar ook rond, want er staan een aantal interessante reisorganisaties, die uitsluitend exclusieve luxe bestemmingen en verre oorden in hun pakket hebben. En ik wil jou, mijn blogbezoeker,  optimaal blijven informeren.

Traditiegetrouw wordt de Miljonair Fair op spectaculaire wijze geopend op de openingsavond, de kick-off tijdens de VIP-night. De afgelopen jaren werd dit al gedaan door Anna Kournikova en Elizabeth Hurley. En deze editie? Ik laat het je weten!

De VIP avond is uitsluitend voor genodigden, tijdens ' normale' beursdagen betaal je 35 euro entree. Op de businessday, maandag, 75 euro maar dan krijg je ook een luxe guide mee.

Wat denk jij, te duur zo'n toegangskaart of spotgoedkoop voor zoveel luxe op een presenteerblaadje? Kom maar op met een reactie.

P.S. In 2008 is de Miljonair Fair ook in Kortrijk en Shanghai, dus mocht je in de buurt zijn…

Meer informatie op de website van deze fair.

 

Lees ook:Oesters, champagne en diva Joan Collins op laatste Miljonair Fair
Lees ook:Scoor een kasteel of ander charmant hotel…
Lees ook:Voor een prikkie op reis? De Midwinternacht Sale!
Lees ook:Reis awards 2007: and the winner is….
Lees ook:Prive eilandje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.