Nieuw luxe reisconcept met als trefwoord Quality Time

Thika Travel komt met een verrassend nieuw concept, verpakt in een de fantasie prikkelend en dromen aanjagend 'reisboek'.

'The Private Collection' is een onwijs gaaf programma, dat zich richt op de reiziger in het hogere segment. Categorie flink wat nullen voor de komma op de bankrekening dus.

AfbeeldingIn de nieuwe reisgids staan heel bijzondere bestemmingen in Afrika: Botswana, Zambia Oeganda, Mauritius maar ook op de Seychellen. Fijn, plekken zoals luxe villa's en je eigen eiland waar de grote massa nog geen weet van heeft.
 

Reizen voor mensen die genieten, luxe, eigen tijdsindeling, lekker eten, riant slapen hoog in het vaandel hebben. Als gezin of als familie en dan samen een op maat verzorgde bijzondere, exclusieve 'reisbeleving' willen ondergaan. 

Of, mijn idee,  met de vriendengroep – we zijn allemaal drukdrukdruk- om eens met zijn 8en een vakantie te vieren. Mits de agenda's het toestaan.  Ik spotte in hun brochure Zambia, relaxen in een luxe villa met surrealistische kromme muren en kranen van hout en bot en wat een genot: inclusief een kok. Met als droomuitzicht spetterende olifanten, want…

 

Dit Dit snoepje van een luxe huis ligt te pronken aan de Chongwerivier, welke naast dorstige olifanten ook krokodillen trekt. Oeps: verrekijker mee!

Het surrealistische Chongwe River House  -Gaudi in the bush volgens de een, het doet mij eerder aan een Flintstone fantasie denken -biedt naast een kok ook op aanvraag een tijdelijke nanny/oppas die voor de kids klaarstaat. Zodat jij je kunt richten op Quality Time.

Het uniek vormgegeven huis, helemaal ingericht met natuurlijke materialen, vormt een prachtige symbiose met de Afrikaanse omgeving.

Er is 100% privacy, want 4 slaapkamers voor totaal maximaal 8 gasten.

Je hebt er by the way ook de beschikking over een zwembad en je kunt met je eigen 4WD gamedrives houden, je kunt boot- en kanotochten maken, op stap gaan en bushwandelingen ondernemen. Of lekker lui loungen bij je privehuis met je selecte vakantievrienden of familieleden.

Kanovaren op de rivier in ZambiaEr Er hangt wel een prijskaartje aan, indicatieve prijzen p.p. bij minimaal 4 samenreizende volwassenen tussen de 400 en 520 euro. Ahum, per nacht. Kiddo's slapen goedkoper.

Maar daar kan Thika Travel meer over vertellen! Zij tippen als beste reisperiode april tot half november.

Voor meer informatie, klik hier door naar hun website!

 

Lees ook:Kekke villa’s huren op Ibiza
Lees ook:Globetrotter Rocq-E Harrell- van Big, Black andBeautiful – wil kleintje luxe…
Lees ook:Sophisticated treinen vanuit Zambia en Zimbabwe
Lees ook:Thema Vakantiebeurs 2008 ‘ het onbekende’…
Lees ook:Mustique, voor Royalty en Rockers zoals Amy Winehouse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.