Vorstelijk zitten op Schiphol

 

Koningin Beatrix heeft het nieuwe vipcentrum geopend op Schiphol. Dit verblijf is exclusief toegankelijk voor leden van de koninklijke familie, ministers en staatssecretarissen, ceo's en topmannen uit het bedrijfsleven en het corps diplomatique.

Het nieuwe centrum in vertrekhal 3 vervangt de ruimte in de naastgelegen hal, omdat die niet meer voldeed aan de veiligheidseisen.

De koninklijke familie heeft een riante eigen koninklijke lounge, waar bijvoorbeeld gasten voor staatsbezoeken kunnen worden ontvangen.
Voor de inrichting van het centrum is architectenbureau Concrete uit Amsterdam verantwoordelijk, dat alleen Nederlandse ontwerpers voor het interieur heeft benaderd, onder wie Hella Jongerius,
Piet-Hein Eek, Marcel Wanders, Joep van Lieshout en Studio Job.

De nieuwe ruimte heeft een oppervlakte van 1200 vierkante meter, ruim anderhalf keer zo groot als het oude centrum in de naastgelegen hal. Schiphol verwacht hier dan ook veel meer dan de 10.000 vips die de luchthaven tot nu toe een plaats bood in het centrum, te kunnen ontvangen. Alleen personen die door Schiphol zelf worden benaderd mogen gebruikmaken van het vipcentrum.

Bron bericht: zakenreis.nl

Lees ook:Arabische prins geeft ok aan exclusief voor vrouwen only hotel
Lees ook:Scrubben op Schiphol
Lees ook:Amstel Hotel in top 100 World Best Hotels 2007
Lees ook:Bedotten reizigers de boel?
Lees ook:De duurste hotelkamer van Europa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.