Kekke villa’s huren op Ibiza

Let's party deze zomer op Ibiza! In de Pascha met z'n top dj's.

Maar dan wel in een luxe villa als uitvalsbasis. Een huur villa bedoel ik. Nou ken ik aardig wat mensen die een optrekje op het Spaanse eiland bezitten en waar ik mag binnenvallen dus voor mij aan logeerkeuzes geen gebrek. Mijn adressenbestand blijft uiteraard geheim.

Graag tip ik een enige organisatie, Harissa genaamd, die op Ibiza en ook op andere mooie plekken zoals Bali, zalige huizen in de verhuur hebben.

Can Terra

Neem het Rode Huis bijvoorbeeld, vlakbij San Josep en op 10 minuten van Ibiza-stad. Heerlijk rustig nog, echt een 'geheim adresje', waar je voor tussen de 3000 en zeg 4000 euro's per week met z'n 8en heerlijk een week kunt relaxen na het stappen. Want…

Can Terra – het Rode Huis – is gelegen in een van de meest beschermde natuurgebieden van Ibiza: Cala Carbó met voor de kust de magische rots Es Vedrá die als een sculptuur uit het water rijst. Het strand is gelegen op 5 minuten lopen van het huis en biedt twee visrestaurants. Cala Carbó kenmerkt zich door een lekker informeel sfeertje en geldt als een ‘geheimtip'.

Zalige terrassenStijlvol ingerichtHet Rode Huis

Can Terra wordt door haar aardekleur ook wel het ‘rode huis' genoemd. Zonder al te grote tuin, maar met veel terrassen is het huis zo ingedeeld dat je maximaal van het buitenleven en de omgeving kunt genieten. De oriëntaalse details, het gebruik van hout en natuursteen, pure materialen als zijde en katoen, sfeervolle verlichting en grote kussens, maken Can Terra tot een klein sprookje. De eigenaar en eigenaresse zijn een Hollandse modefotograaf en styliste, dat zegt toch alles.

Via een overdekt terras met grote zithoek kom je het bovenste woongedeelte binnen. De sfeervolle living grenst aan een keuken met alle moderne apparatuur. Verder bevinden zich hier een masterbedroom met hemelbed, een badkamer ensuite en een slaapkamer met 2 eenpersoons bedden plus eigen badkamer. Een trap voert naar het woongedeelte beneden waar een zeer royale masterbedroom met open badkamer (met bad op pootjes) de eyecatcher vormen. De andere slaapkamer heeft openslaande deuren naar een eigen terras en een aangrenzende badkamer in leisteen. In dit deel van het huis bevinden zich ook de overdekte woonkeuken buiten (met koelkast en barbecue), de lange eettafel en de pool met zonneterras en complete buitendouche.

Comfort
Het huis ademt luxe en comfort uit: mooie details, leisteen in de badkamers, ligbaden en bodysprays in sommige douches. Hot/cold airco in de slaapkamers boven en een fan in de kamers beneden. Wasmachine in aparte wasruimte. Haarföhn en kimonos. Massage, facials en babysit service op afroep aan huis.

Verhuurder Harissa (kijk op hun website!) haalt je op van de airport, regelt VIP kaarten of een groots privediner en heeft allerlei handige insiders-tips voor je voor een superweek op dit party-eiland pur sang. 

Lees ook:De duurste hotelkamer van Europa
Lees ook:Nieuw luxe reisconcept met als trefwoord Quality Time
Lees ook:Luxehuizenkoopjesjagers top 10
Lees ook:Je zintuigen op rondreis langs El Bulli en Sevilla
Lees ook:Hemelse citytrip met wellness naar Indonesie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.