Luxe B&B voor een huwelijksreis naar Zuid Afrika

Stel, je wilt op honeymoon naar Zuid Afrika. Of je Valentijntje verrassen. Naar Pretoria bijvoorbeeld. Wel naar een plek waar de romantiek vanaf spat.

In Jacaranda City staat een droomhuis, zo'n mooi spierwit paleisje om in te logeren,  in een oase van rust,  welke elke fantasie tart.

Beetje koloniaal dat wel, het doet denken aan 'vroeger', fraai antiek links en rechts, een vriendelijke staff – inclusief witte handschoentjes- die snapt dat het je op huwelijksreis aan niets mag ontbreken, er is een Spa en anders zijn er golfcourses in de nabijheid… B&B in deze mansion is een optie, maar ook all-in service wordt geboden. Vraag wel even hoe het zit met de champagne en Havanasigaren…

Wat een paleisjeAltijd een smile van oor tot oor

Staatshoofden en celebs gingen je al voor. Gaat het al kriebelen???

Dan is Illyria House jouw stek. Vernoemd naar een karakter van Shakespeare en het is gelegen in een oase van rust, omringd door een prachtig onderhouden tuin, boordevol exotische bloemen en vogels.

Logisch dat Illyria House torenhoog scoort op alle lijstjes van de meest romantische plekken, de locatie was zelfs finalist in 2007 voor de verkiezing van ' Luxury Romantic Hotel'.

Love is in the air vanaf het moment dat je hier over de drempel stapt. (En haar draagt!)  De suites en trouwens alle andere kamers zijn met zoveel smaak en grandeur ingericht, prachtig antiek, kroonluchters, het hout geurt heerlijk naar boenwas, overal romantische bloemstukken en je personal butler serveert je alles wat je maar wenst. Dit adres staat bekend om zijn verregaande service, het ontbreekt de gasten aan niets.

De badkamer

Je kunt vanuit hier uitstekend op safari gaan of een romantische treinreis er aan vastkoppelen en de Indische oceaan is niet ver.

Voor meer informatie: Illyria House!

Lees ook:Luxe zwijmeladresjes voor honeymooners en tortelduifjes
Lees ook:Hotel met een Golden Book vol celebs, van Anastacia, Tina Turner tot Denzel Washington
Lees ook:Shop shop, met dank aan KLM
Lees ook:Eerste Giorgio Armani Spa in Tokio
Lees ook:First class MAS, dat is pas klasse vliegen!

2 reacties op “Luxe B&B voor een huwelijksreis naar Zuid Afrika

  1. Redacteur Ellen van Ree

    Zo’n topadres mag toch niet ontbreken op mijn weblog Ingrid. Afrika zit nu eenmaal om velerlei redenen in mijn hart.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.