Eerste Giorgio Armani Spa in Tokio

Sobere Spa

Grote modehuizen breiden hun imperium uit. Zo vind je in Milaan een Gucci coffee shop, een Dolce & Gabbana restaurant, Roberto Cavalli's Cafe, een Bulgari Hotel, een Versace meubelzaak om wat te noemen.

Giorgio Armani doet hetzelfde, maar op een heel ander level in Japan. onlangs opende hij in het hart van het shopping center van Tokio een flagshipstore in de Ginza Tower, een imposant twaalf verdiepingen tellend gebouw met onder andere de complete Giorgio Armani en Emporio Armani collecties, de Armani meubellijn, een privé bar, een Italiaans restaurant en de allereerste Armani Spa ter wereld. Kortom een compleet Armani lifestyle-concept met alles erop en eraan en helemaal in het teken van luxe, stijl en elegantie.

Deze Armani Spa moet shoppers verleiden om de traditionele hot springs in te ruilen voor klassieke Romeinse baden ingelegd met wit mozaïek. Het luxe decor met gouden deuren die toegang geven tot maagdelijk witte ruimtes spreekt tot de verbeelding en is een oase van rust en harmonie midden in de drukke metropool. Een behandeling kost ongeveer € 400.

Bron: Good2b.

Lees ook:Diamantje Dubai, the city of gold
Lees ook:Prive eilandje deel 3
Lees ook:Magisch Marrakech
Lees ook:Niks Kenia, karibu op safari in Tanzania!
Lees ook:Flamboyante Roberto Cavalli’s nieuwste speeltjes…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.