De ultieme honeymoon bestemming?

Alle grote hotelnamen zijn er wel te vinden, het Hilton en het Four Seasons bieden er resorts, maar best apart is de luxe hotelketen AAA Hotels & Resorts.

 Luchtfoto

Twee weelderige accommodaties tip ik je graag op beeldschone van die idyllische eilandjes, met tongbrekende namen als Medhufushi island resort en Filitheyo island resort. Geweldig voor je huwelijksreis, een top duikvakantie, of gewoon om lekker te relaxen en ontstressen, want op beiden is een fijne Spa te vinden.

Waar? Het kleinste land van Azië!

De Malediven, ook nog eens het platste land ter wereld. De ontelbare  idyllische eilanden – omringd door blauwe lagunes – genieten wereldfaam om de parelwitte zandstranden, veelkleurige koraalriffen en het rijkelijk bedeelde onderwaterleven.  Je kunt er fantastisch duiken, je Padi halen, maar ook vissen, zeilen, surfen, en zelfs zwemmen met dolfijnen als je geluk hebt. Op en top island chic daar, met wel categorie informeel en relaxed.  En de hotelvoorzieningen zijn super om over hun culinaire prestaties maar te zwijgen.

Exotisch toch

Je kunt er ook geweldige wellness treatments - met een holistische insteek – ondergaan in hun Ying Yang Spa, waaronder een op plaatselijke traditie geinspireerde massage met…kokosnootolie en zand.

De grootste troefkaart van de Malediven is natuurlijk het zonzekere klimaat, wil je weten hoeveel graden het op DIT moment is, klik hier.

Persoonlijk ben ik van mening dat een week, hooguit twee,  op zo'n eilandje de max is en wel voldoende.  Dan zijn alle meegenomen bladen en boeken uitgelezen en ik inmiddels uitgerust en uitgekeken. Op naar een nieuwe belevenis. Wat is jouw ervaring?

Wil je meer weten over deze twee resorts, bereikbaar met een watervliegtuig. Neem een kijkje op hun website en vergaap je aan al die heerlijkheden. Enjoy!

Lees ook:Vijf sterren de Luxe Spa hotel scoort vette 10
Lees ook:Prive eilandje (slot)
Lees ook:Hemelse citytrip met wellness naar Indonesie
Lees ook:Neusje van de zalm van Egyptische resorts als nieuwste VIP bestemming
Lees ook:Hotel Sacher in Salzburg: suites, Spa en chocolade…

Eén reactie op “De ultieme honeymoon bestemming?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.