Prive eilandje (slot)

Mooi, mooi, mooi

Een van de mooiste plekjes om te vertoeven, heel intiem want er zijn maar 9 superdeluxe suites (waaronder 3 waterbungalows), dus echt een plaatje voor een bijzondere en relaxte honeymoon. Dit pareltje in Frans Polynesie scoort hoog op de lijst van The Small Luxury Hotels.

Vahine island heet deze motu. In 10 minuten ben je het eilandje rond, dus zit er niet veel anders op dan in of rond je bungalow, geheel in Polynesische houten stijl opgetrokken, met allerlei fraaie details, te blijven loungen. Lekker zwemmen in het lauwe, azuurblauw water, snorkelen, een kanotochtje maken, even hoppen naar Bora Bora en voor de inwendige mens wordt hier fantastisch gezorgd. De keuken is er subliem, dankzij de Franse chef. En het management is alleraardigst en discreet.

Op Vahine island tref je een slechts een eetzaal met 6 tafels voor de gasten, een bibliotheekje, een kleine bar, je kunt dvd-tjes kijken of streren tellen in de avonduren, mantraroggen of haaien spotten, want deze zwemmen zo maar onder je waterbungalow door.

Dit eilandje, in bezit van een Franse rijkaard, is een geweldige plek om van de rust of van elkaar te genieten.

Houten bungalows

Meer informatie via hun website!

Lees ook:De ultieme honeymoon bestemming?
Lees ook:Eddie Murphy geeft ja-woord op Bora Bora
Lees ook:Top of the bill cruise voor de happy few met gratis het Zwitserleven gevoel!
Lees ook:Prive eilandje
Lees ook:Prive eilandje deel 2

2 reacties op “Prive eilandje (slot)

  1. Bianca van Slooten

    Hallo Ellen,
    ik ga volgend jaar trouwen en ik wil dolgraag naar een super bestemming, zo’n stek waar nog niet veel mensen naar toe zijn geweest. Want je gaat maar 1 keer op honeymoon. Wat jij beschrijft op je blog klinkt heel aantrekkelijk, maar ik vraag me af, is het daar zeg 5 dagen of zo uit te houden? Veel vertier is er niet. Is het lang vliegen? Dank je wel voor een antwoord,
    doei Bianca

      /   Beantwoorden  / 
  2. Ellen van Ree

    Wat leuk, trouwen. Proficiat met je voornemen.
    Ik ben daar terechtgekomen via Parijs, een nachtje slapen in een hotel op airport Charles de Gaulle, vervolgens hondsvroeg (vandaar dat hotel!) doorvliegen naar LA in Amerika en na een korte stopover (irritante douane daar, exact tijd voor een sigaretje roken) doorgevlogen naar Papeete, het vliegveld van Tahiti. Toen had ik wel 28 vlieguren in de benen zitten.
    Deze kleine schat is alleen bereikbaar per helikopter of per speedboot vanaf een ander eiland. Ik kan me zo voorstellen dat je intimiteit zoekt op je huwelijksreis, daar is dit oord echt perfect voor. Wat wil je, 9 bungalows, maal 2 dan kom je uit op 18 gasten. Ik heb daar niet veel meer gedaan dan boekjes en tijdschriften lezen, beetje zonnebaden, snorkelen en wonderbaarlijk veel gegeten en gedronken. De rest is prive…En het eten is er echt magnifiek. Verschrikkelijk aardig management, een Frans koppel, dat zich de benen onder het lijf rent om het de gasten naar de zin te maken. Ik herinner me nog de mantaroggen die s’avonds kwamen aanwippen. Zoiets vergeet je nooit meer.
    Ik zou in deze contreinen gaan eiland hoppen, Bora Bora is trouwens vlakbij. Dat vond ik een beetje Boring Boring.
    Als je een goede reisorganisatie zoekt, laat het me weten.
    Veel succes en veel geluk!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.